Patrick Radke

Ben je trots om vrachtwagenchauffeur te zijn? Wat maakt jouw job zo uniek en wat vertel je aan je vrienden over je job?

Ik heb misschien het grootste wrak dat bestaat maar, ik ben trots op mijn Iveco. Heb veel kilometers op mijn beeske zijn teller gezet en hopelijk komen er nog heel veel bij. Want het is letterlijk rijden als KING OF THE ROAD... het machtsgevoel is NIET te beschrijven. Love my truck!

De 'meeste gepassioneerde chauffeur' is uiteraard een zeer gemotiveerde chauffeur. Wat is het geheime ingrediënt in jouw dagelijks enthousiasme? Hoe komt het dat je graag vrachtwagenchauffeur bent én wilt blijven?

De kick om de meeste kilometers af te leggen en de meeste plaatsen op de kaart te mogen aanduiden. Het is gewoon een verslaving...

De ‘meest gepassioneerde chauffeur’ is per definitie ook een verkeersveilige chauffeur. Hoe verwezenlijk jij dit in de praktijk?

Sinds ik zelf vrachtwagenchauffeur ben, heb ik veel meer respect voor het verkeer. Als ik met de auto rij, laat ik veel chauffeurs voor of geef ze de plaats om te manoeuvreren die ze nodig hebben. En als ik met mijn camion rij; meer respect voor de gewone auto chauffeur omdat vrachtwagenchauffeurs al genoeg slecht afgeschilderd worden.

Als vrachtwagenchauffeur heb je een geweldige en variërende job. Welk unieke gebeurtenis maakte jij ooit mee? Kon jij ooit op een uitzonderlijke manier de passie voor jouw job tonen?

Je komt op plaatsen waar je anders nooit komt. Je ziet de wereld van een hogere zitplaats... 😁😁😁 en voel me altijd thuis.