Wie volgt Daisy Coudeville op als meest gepassioneerde vrachtwagenchauffeur van België?

1

Vrijdag 13 september 2019 - Na een succesvolle campagne in 2018 gaat Love2Truck terug actief op zoek naar de meest gepassioneerde vrachtwagen chauffeur van België, editie 2020. Tijdens deze tweede editie wordt andermaal op zoek gegaan naar warme, authentieke verhalen van vrachtwagenchauffeurs. Ook nu zetten verschillende toonaangevende partijen uit de Belgische transportsector hun schouders onder dit mooie initiatief voor de transportsector. In 2018 leverde de zoektocht nog 83 fantastische kandidaten op, waarbij de West-Vlaamse Daisy Coudeville als winnares uit de bus kwam. De initiatiefnemers mikken nu op minstens 100 deelnemers die het beroep van vrachtwagenchauffeur op een mooie manier in de verf zetten.

Kandidaten worden aangemoedigd zich in te schrijven en hun participatie te motiveren met een zo authentiek mogelijk verhaal over de passie voor hun job. Uit al die warme verhalen wordt op zaterdag 20 juni, tijdens een groots truckfeest, de meest gepassioneerde vrachtwagenchauffeur van België gekozen. Ook voor deze editie wordt beroep gedaan op een groots opgezette campagne via sociale media en zal de website www.love2truck.be een belangrijk platform zijn voor zowel deelnemers als stemmers. De campagne is opgezet om zo veel mogelijk gedreven chauffeurs te vinden maar ook om mensen, aan de hand van de vele positieve verhalen, enthousiast te maken voor het beroep van vrachtwagenchauffeur.

Gezicht(en) van de campagne

De vijf finalisten van de eerste editie waren allemaal bereid om hun steentje bij te dragen, via uitgesproken ambassadeurschap. Peter Schockaert, Gino De Keuster, Nico Van Herreweghe, Kurt De Bouvre en Daisy Coudeville zullen dat met volle overtuiging doen.

Timing

De campagne wordt gelanceerdop zaterdag 14 september, tijdens de opening van Truck Grand Prix. Vrachtwagenchauffeurs kunnen hun kandidatuur indienen tot 15 januari 2020, via de website www.love2truck.be Uit alle inzendingen wordt een shortlist van 5 finalisten gemaakt Publieksstemmen tussen 1 maart en 30 april 2020 De winnaar wordt bekendgemaaktop zondag 21 juni, tijdens het groots truckfeest “Passion4Trucks” dat plaatsvindt op 20 en 21 juni in Brussel.

Partners

De campagne is een initiatief van DKV Euro Service,Go4Logistics,Randstad, Renault Trucks, Suivo, TLV, TRANSPORTMEDIA, TVM Belgium,VSVen Instituut voor Mobiliteit (IMOB, UHasselt).